Vihdoinkin kesä näyttää tulevan ja iloinen kesämieli valtaa ajatuksemme!

Niinpä tässä jäsenkirjeessä kerrotaan seuran tulevan kesätoiminnasta ja aikatauluista.

Tapahtumat Iskelmäviikolla Kiuruvedellä.

  • Juuret-mitalin luovutus Iskelmäviikon avajaisissa keskiviikkona 17.7. klo 12.00
  • Maalaiskaupungin kesäteatterissa torstaina 18.7. klo 13.00  ”Nuotinvierestä”-esitys.                 15 ensin ilmoittuneelle seura maksaa sisäänpääsyn.
  • Kaupungin lounastapaaminen perjantaina 19.7. klo 13.00 ravintola Peltohovin Rukajärvisalissa
  • Ilmoittautumiset molempiin Iskelmäviikon tapahtumiin 8.7. mennessä Heli Tikkaselle puh.040 766 8367 tai sposti heltik67@gmail.com.

Elokuussa

Keski-Uudenmaan teatterissa lauantaina 24.8. klo 14.00 ”Tuplakupla”-esitys.

Pääsylipunhinta jäsenille 30 €, muille  esim. avec 35 €.

Ilmoittautumiset 19.6. mennessä Marita Konoselle puh 041 451 6155 tai sposti marita.kononen@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan liput seuran pankkitilille FI 22 1544 3000 2058 36. Viitenumero 1251313. Lisää tekstikenttään oma nimesi ja henkilöiden lukumäärä.

Pizzaristeily Helsinki 21.8. 18.30

Uunituoretta pizzaa ja rentoa kesäfiilistä merellä

Lähtöpaikka:  Kauppatori, Kolera-allas, keltaisten lippujen luona. Laivaannousu alkaa 30 min. ennen lähtöaikaa. Risteilyn kesto 2 tuntia.

Kohokohdat: Kaivopuisto ja Eiran ranta, Suomenlinna, Kalasatama ja Isoisänsilta. Pysähdys Katajanokanluodolla, josta noudamme laivaan uunituoreet pizzat.

Hyvä tietää: Pizzat valitaan lipun oston yhteydessä ja ne tarjoillaan n. 30 min lähdön jälkeen. Istumapaikkoja sekä aurinkokannella että sisätiloissa. Tällä risteilyllä ei ole opastusta. Laivalla on kahvila/baari.

Laita aika muistiin. Ilmoittautuminen elokuun alussa.

Kiuruveden järvikirjasta uusi painos kesäkuun alussa

Viime vuoden marraskuun lopussa julkistettu Kiuruveden järvikirja on ollut menestys ja ensimmäinen painos loppuunmyytiin keväällä. Kirjan valtava suosio on yllättänyt kaikki. Myönteisiä, jopa ylistäviä palautteita on tullut sekä alan harrastajilta että tavallisilta lukijoilta. Uuteen painokseen on tehty tarkastusmuutoksia saatujen palautteiden ja huomioiden vuoksi. Seuran jäsenet tilasivat ensimmäisen painoksen kirjoja aktiivisesti. Lämmin liitos siitä kaikille.

Kuten aiemmin on julkituotu, Järvikirja on oivallinen lahja mitä erilaisimpiin tarkoituksiin esim., kun ihmiset liikkuvat kesän aikana.

Nyt ennakkotilaustarjous Kiuruvesi-seuran jäsenille 33 € + mahdollinen postimaksu 6 €. Uuden painoksen normaalihinta on 38 €. Tilaukset 5.kesäkuuta mennessä Uolevi Kärkkäiselle puh. 0405483910 tai sposti vuolevikarkkainen3@gmail.com . Toimitukset heti kirjan tultua painiosta.

Järvikirjaa on saatavissa Kiuruvedellä esim. Kiuruveden Kirjakaupasta, Kiuruvesi Lehdestä ja kaupungin Info-pisteestä.

Seura toivoittaa jäsenilleen aurinkoista kesää ja aktiivista osallistumista seuran toimintaan!