Jäsenkirje 2.2017

KOKOUSKUTSU KIURUVESI-SEURAN VUOSIKOKOUKSEEN TORSTAINA 30.3.2017 KLO 18.00–20.00

Paikka: Helsingin kaupunginKampin palvelukeskuksessa, käyntiosoite Salomonkatu 21 B.

Asialista

1.      Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa                          

2.      Todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus

3.      Käsitellään edellisen vuoden (2016) toimintakertomus, tilit sekä toiminnantarkastajien lausunto

4.      Päätetään edellisen vuoden(2016) tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille

5.      Hyväksytään seuraavan vuoden (2017) toimintasuunnitelma

6.      Määrätään seuraavan vuoden (2017) jäsenmaksu ja ainaisjäsenmaksun suuruus

7.      Hyväksytään seuraavan vuoden (2017) talousarvio

8.      Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, varsinaiset ja varajäsenet kahdeksi vuodeksi.

9.      Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan seuraavan vuoden (2016) tilejä ja hallintoa

10.  Käsitellään muut mahdolliset asiat, joista hallitukselle on tehty esitys vähintään 14 päivää ennen kokousta tai ne asiat, jotka hallitus haluaa vuosikokouksessa esittää.

Jos sinulla on oma ehdokas hallituksen jäseneksi, voit tuoda ehdokkaasi etukäteen esim. hallituksen puheenjohtajalle. Tule vaikuttamaan ja tuomaan omia ajatuksiasi seuran toiminnan kehittämiseen. Tervetuloa kokoukseen!

Ilmoittautumiset vuosikokoukseen seuran sihteerille Anna Leväsalmelle puh. 040 724 81 37 tai sähköpostilla anna.levasalmi@valmet.com viikkoa ennen kokousta.

Hallitus

Muistin virkistämiseksi:

 

Hallituksen erovuoroiset jäsenet ovat: Aino Blomberg ja Erkki Partanen. Hallituksessa jatkavat Anna Leväsalmi, Uolevi Kärkkäinen ja Juho (Roope) Remes ja Heli Tikkanen. Varajäsenistä jatkaa Marita Kononen. Irja Akgez on erovuorossa.

 

Kokousvieras

 

Kiuruveden oma kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen on vieraanamme vuosikokouksessa ja kertoo Eduskunnan kuulumisista vuosikokouksen jälkeen.

 

Jäsenmaksu 2017

 

Olethan maksanut tämän vuoden jäsenmaksun? Vielä ehtii! (vuosimaksu 15€ tai ainaisjäsenmaksu 150€) Seuran tilinumero on Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67.  Vuosikokous on päättänyt maksuajaksi maaliskuun loppuun mennessä kunakin vuonna. Jos olet epäileväinen jäsenmaksusta, voit tarkistaa sen puheenjohtajalta puh.040 548 3910 tai sähköposti, uolevi.karkkainen@pp.inet.fi.

 

Jos jäsenmaksu maksetaan jonkun toisen henkilön toimesta kuin jäsenen, kirjoittakaa viitetietoihin kenen jäsenmaksusta on kysymys.

 

Osoitteenmuutokset

 

Lähes joka jäsenkirjeen lähettämisen yhteydessä tulee esille, ettei sähköposti ”mene läpi”. Syitä voi olla useita, esim.sähköpostiosoite on muuttunut. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai jos et käytä enää sähköpostia, ilmoita sihteerille, että haluat jäsenkirjeen postissa.

 

 ”Etsintäkuulutus”

 

Viime kevään jäsenrekisterin siivouksen yhteydessä seuran rekisteriin jäi muutamia henkilöitä, joiden osoitetiedot puuttuvat. Jos joku tuntee seuraavia henkilöitä, pyydämme välittämään tiedon heille, jotta saamme jäsenrekisterin kuntoon ja ko. henkilöille lähtemään jäsenkirjeet. Henkilöt ovat: Erkki Kämäräinen, Tuula Nykänen, Ulla Penttinen, Markku Pietilä ja Kari Roivainen. Yhteys seuran sihteeriin toivottavaa, ks. yhteystiedot yllä. Kiitos vaivannäöstä!